Over ons

Opleiding en ervaring: een gouden combi!

Eigenaar Bernard Schoenmakers begon in 1992 via het leerlingstelsel in de GWW-sector. In vijf jaar tijd deed hij veel werkervaring op en haalde hij de diploma's Vakopleiding Stratenmaker (1 en 2) en Vakman Wegenbouw 1 en 2 (MBO). Na deze opleidingen ging hij in 1997 als allround wegenbouwer fulltime aan het werk bij een aannemer. Hij werkte daar voornamelijk als voorman GWW, bij de aanleg van hoofdriolering en bestrating.

Van 1999 tot 2010 haalde hij naast zijn werk in de avonduren nog de volgende diploma's: Meten en Uitzetten 1 en 2, Asfaltkennis 35b, VCA, Bodemverontreiniging 35b en VCA-vol.


Teamwerk en passie voor het vak

Inmiddels had Bernard in 2003 de grote stap gezet naar zijn eigen bedrijf. Als zelfstandig ondernemer, onderaannemer en ook als ingehuurde uitvoerder heeft hij al veel mooie projecten tot een goed einde gebracht, ook financieel! Met zijn brede vakkennis, vele jaren ervaring en een groot netwerk van prima vakmensen kan zijn bedrijf elke opdracht aan.

In zijn eigen woorden: "Wij zijn een klein, allround en vakbekwaam GWW-bedrijf, zowel voor de ondergrondse infra als voor alle soorten bestrating of de uitvoering van projecten voor derden. Moeilijke en bijzondere klussen of klussen met een hele strakke planning zijn voor ons een uitdaging, en we hebben er al een groot aantal met veel passie gerealiseerd."