Bestrating

Door onze ruime ervaring en vakkennis kunnen wij elk project voor bestrating realiseren. Daarbij is B.S. grond weg en waterwerken gespecialiseerd in bijzondere projecten zoals bestrating met natuursteen, ambachtelijke bestrating, kunstwerken en sierbestrating. Bovendien voldoen we aan de Arbo-wetgeving en alle eisen voor machinale bestrating, en beschikken we zelf over alle gereedschappen voor machinaal bestraten.

Met onze efficiënte werkwijze en kennis van bijhorend grondwerk, meten en uitzetten zijn wij in staat elk bestratingsproject van A tot Z snel en goed te voltooien.

Riolering

B.S. grond weg en waterwerken heeft veel vakkennis en ervaring in riooltechniek: bv. betonriool, onderheid riool, persriool, huisaansluitingen, dubbele rioolstelsels en riolering voor renovatieprojecten. Wij werken zelfstandig en vanaf tekening. Schets revisies, NAP-controle, meten en uitzetten en meerwerkregistratie behoren tot onze diensten. Bij inhuur op uurbasis komen wij met een volledig ingerichte werkbus met alle benodigde gereedschappen voor het leggen van elk type riolering, het maken van bekistingen en meet- en uitzetwerk.

Uitvoering / meewerkend uitvoerder

Ook voor het begeleiden van een project voor bestrating en/of riolering in de uitvoeringsfase beschikt B.S. grond weg en waterwerken over de juiste kennis en papieren en de nodige ervaring om het project financieel en kwalitatief goed af te ronden. Wij hebben o.a. ervaring met bestekken lezen en we zijn zeer alert wat betreft meerwerkregistratie en kostenbewaking.